14.9.13

Ni får gärna kommentera!

Ibland (ofta) känner jag att jag skriver mina inlägg här bara för mig själv. Intalar mig själv att det är helt ok, eftersom den här bloggen finns till som ett utlopp för mina förvillande tankar. Annars skulle ju hjärnan gå på högvarv hela tiden! Så skönt att få ner tankarna på bloggen emellanåt. Blir liksom klarare då...

T.ex. funderade jag för någon dag sedan om det jag skrev om Chile faktiskt stämmer. Så idag såg jag en Facebook-updatering av en av personerna som bor i byn som jag studerar, hon skrev exakt samma som jag skrivit. Dvs att det fortfarande idag pågår ett sorts förtryck mot en viss del av befolkningen i Chile från statens håll. Såja, inbillar inte bara mig då.


Men alltså, om det är så att det finns andra där ute som ibland händelsevis kan relatera eller känner att de vill opponera mot det det jag skriver, lämna gärna en kommentar! Det skulle vara så mycket roligare om min bubbla inte enbart var min egen, utan överlappade andras bubblor ibland!


Gonatt, over and out!


2 kommentarer:

  1. Ha! Ofta vill jag kommentera och debattera. Men dina inlägg tenderar vara sådana (och detta menar jag enbart positivt!) att man inte kan kommentera sådär bara just vid läsestunden ofta strax före läggdags. Och så tänker jag att jag skriver imorgon så kan jag formulera mig bättre. Och så blir det inte av... (T.ex. ditt Chileinlägg ville jag kommentera.) Det är fint att du skriver långa och innehålls- och informationsrika inlägg! Vi läser nog! Och begrundar. Jag ska ta mig i kragen och formulera vettiga svar nåt tag också. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hehe... kanske min förvirrning går på övervarv ibland...Klarar inte av att fatta mig kort när jag kommer igång! :-) Oj så synd att du tappade tanken om vad du tänkte skriva om Chile, skulle ha varit intressant att höra!

      Radera