3.6.13

Fyndet

Drog igenom stans lopptorg idag på jakt efter ett antal atiraljer till hemmet. Hittade inget av värde men kom hem med en spikmatta (som jag länge tänkt att jag skulle behöva) och ett par stretch jeans som jag fick gratis i den sista butiken. Jeansen skulle egentligen användas som lapptyg till sonens alla håliga knän men jag testade byxorna och de sitter som stoppat korvskinn på min runda bak. Tror jag låter sonen få några centimeter av byxfållen, och resten behåller jag. Kul med fynd av värde. Få se om spikmattan är värd något.

2 kommentarer:

  1. Jag hade stor nytta av spikmattan förra sommaren när jag drabbades av ngn låsning i nacken som gav nervvärk i hela armen i över en vecka. Jag, som inte brukar äta värkmediciner, åt så mycket jag bara kunde och ändå låg jag och grät på nätterna. Sista natten höll jag på att bli galen och då kom jag på att jag ju har en spikmatta. Nästa dag var värken borta. Gick på kontroll till min osteopat, som konstaterade att spikmattan har förvånansvärt bra effekt. Så hoppas du också har nytta av den! Hälsningar av Katarina (som har fb-paus och därför inte synats där på en tid)

    SvaraRadera
  2. Jepp, ska användas flitigt. Har du helt deactivated? Eller klarar du bara av att inte gå in? Jag tror att jag också måste göra något sådant snart. Känns ju inte precis kiva heller att veta att både bloggen och Fejsan och mejlen sparas hos BB. Fast det visste man ju nog redan...

    SvaraRadera