20.3.13

På fel sida om sjönOj det här är en dokumentär jag verkligen skulle vilja se. Borde man ta båten över till Sverige och ta in på hotell i Umeå för att få se den. Eller finns det andra knep?

Systemfel-som-hotar-varlden

Synopsen:

Hur fungerar egentligen vårt samhällssystem? Bankerna tjänar stora pengar samtidigt som vanliga människor lever på lånade medel. Vi möter tänkare som ger oss sin bild av världsekonomin och människans situation i vårt globala samhälle. Många som kommer till tals är övertygade kapitalister som kritiserar kapitalismen. Hur kan lösningar inför framtiden se ut?

Och första kommentaren:

När vi upprätthålls med fel problem är det svårt att ens lägga märke till att vi lever i ett makt-samhälle där vi är mentalt förslavade, oavsett världsdel. Vi människor måste helt enkelt bli mer medvetna om vårt inre. En människa som har inre frihet (fri från yttre programering) kan inte styras med makttankar...Vi måste helt enkelt vakna från mardrömmen!


 Oj vad jag vill se den dokumentären nu!

3 kommentarer:

 1. heh, bloggkryssning till Umeå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skulle inte vara en så dum idé. Jag SAKNAR Umeå resorna. Gud så de var roliga... Ingen stor Silja Serenade har lyckats uppnå det magiska status som Vasabåtarna en gång hade i mitt liv! Men den där filmen har jag förresten sett, den heter något med the four horse men, och handlar om "the end of times". Den var verkligen bra, såg den på youtube tror jag, före jul.

   Radera
  2. För min del skulle en Umeåresa vara någonting helt nytt!

   Radera