Chicken nuggets
1 paket benfria kycklingbröst
1 dl polenta
Salt
3 msk kokosolja
1 dl polenta
Salt
3 msk kokosolja
Skär kycklingbrösten i passligt stora bitar. Blanda salt och polenta. Rulla kycklingbrösten i polentan. Stek i kokosolja tills krispiga .
Dipp
100g fryst förvälld rabarber
1/2 banan
1/2 banan
1/2 avokado
2 msk kokosmjölk
2 msk kokosmjölk
Kör dippingredienserna i matberedare.
Brysselkål i ugn
300 g färsk elle fryst brysselkål
2 msk kokosolja
Salt
Sätt ugnen på 200 g. Häll upp brysselkålen på en liten ugnsform. Tillsätt salt och kokosolja. Rör om. Grädda i ugn i 20-30 minuter.
Servera med andra färska och kokta grönsaker som går att dippa med.
Färdigt!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar