7.5.15

Fredagsmys: chicken nuggets, dipp med grönsaker

Chicken nuggets
1 paket benfria kycklingbröst
1 dl polenta
Salt
3 msk kokosolja

Skär kycklingbrösten i passligt stora bitar. Blanda salt och polenta. Rulla kycklingbrösten i polentan. Stek i kokosolja tills krispiga .


Dipp
100g fryst förvälld rabarber
1/2 banan
1/2 avokado
2 msk kokosmjölk
Kör dippingredienserna i matberedare.

Brysselkål i ugn
300 g färsk elle fryst brysselkål
2 msk kokosolja
Salt

Sätt ugnen på 200 g. Häll upp brysselkålen på en liten ugnsform. Tillsätt salt och kokosolja. Rör om. Grädda i ugn i 20-30 minuter.



Servera med andra färska och kokta grönsaker som går att dippa med. 

Färdigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar