Här lite bilder från lördagens Arbiskurs. 13 bakglada deltagare hade jag på kursen och som ni ser han vi baka både det ena och det andra under våra fem timmar i skolköket. Riktigt roligt var det att se hur bakverken tog form! Allt naturligt, utan gluten, mjölkprodukter eller socker!
Lunchen: Gluten- och mjölkfri pizza |
Jag lät kursdeltagarna testa ett nytt kexrecept. Det blev riktigt gott! |
Fejkat rågbröd i ugn. |
Avokado-mjukglass |
Lunch! |
Naturliga chokladkex - släng dig i väggen Semper med alla dina tillsatser! I bakgrunden silar vi ghee. |
Kakglasyr in the making. |
Dukat till fest! |
Mjölfria brownies - så gott! |
Gammalt blandat med nytt: blåbärsmuffins, chokokex och chokobollar. |
Citrontårta |
Ärtchokladkaka med chokladglasyr |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar