22.4.15

Äppelkanelmuffins

5 ägg
1,5 dl osockrad äppelmos eller 3-4 hela äppel (även nedfrysta går bra)
1 dl kokosmjöl
2-3 msk kanel
1 tsk matsoda
2 tsk vaniljpulver / tredjedels vaniljstånd
2/3 dl kokosolja
(2 msk honung)

Kör alla indredienser i matberedare. Häll i muffinsformer. Grädda i 180 g 15-20 minuter.

5 kommentarer:

  1. Jag som undrat vad jag ska göra av äppelmoset i frysen. Nu fick jag ett bra tips! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jepp, därför är de så bra! Jag har använt upp nästan allt äppelmos redan i muffins och våfflor.

      Radera
    2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera
    3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera
    4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera